Mogyorókrém (1906)
7dkg pörkölt mogyorót tejjel megtörünk s 4 tojásszékével, 3 és fél deci tejjel jól megfőzzünk. Szitán átszűrjük, 3 és fél deci tejszinből vert kemény tejhabbal összevegyítjük és megfagyasztjuk. Ezt zselatinnal is készíthetjük, ha 2 deka zselatint vízben feloldva, langyos kréméhez vegyítjük, amitől jég nélkül is megfagy a pincében.
Tessék itt Nutella!:-))))
7dkg pörkölt mogyorót tejjel megtörünk s 4 tojásszékével, 3 és fél deci tejjel jól megfőzzünk. Szitán átszűrjük, 3 és fél deci tejszinből vert kemény tejhabbal összevegyítjük és megfagyasztjuk. Ezt zselatinnal is készíthetjük, ha 2 deka zselatint vízben feloldva, langyos kréméhez vegyítjük, amitől jég nélkül is megfagy a pincében.
Tessék itt Nutella!:-))))